Splitgate

Splitgate, en god blanding av Halo og Portal.

Splitgate er en førsteperson skytespill laget av 1047 Games, utgitt 25. Mai 2019. Splitgate har den siste tiden tiltrekket seg mye oppmerksomhet og økt i popularitet.

Portaler og skytevåpen.

Muligheten for å lage portaler med hensikt i å teleportere fra ett sted til et annet gjør Splitgate til et taktisk skytespill hvor måten du velger å bruke portaler og omgivelsene er viktigere enn og være god til å sikte. Med muligheten til å både kunne se og skyte mellom portalene dine og andres lager dette mange interessante situasjoner.

Et hav av forskjellige gamemodes går man aldri lei av Splitgate.

Med inspirasjon fra Halo.

Splitgate tar mye inspirasjon fra Halo serien. Dette ser man på våpnene som blir brukt, kunststilen og karakterene. Selve gameplayen føles og virker ganske likt, selvfølgelig med unntak av portalene.

Gratis og med cross-play.

Splitgate er selvfølgelig gratis og tilgjengelig på PC, Xbox og Playstation. Det er også mulig å spille sammen med venner på forskjellige platformer da Splitgate støtter cross-play.

Dette er et veldig morsomt spill som har overrasket langt over våres forventinger, spesielt med tanke på at det er gratis å spille.

Splitgate kan lastes ned via Steam her: https://store.steampowered.com/app/677620/Splitgate/