SpillExpo 2021

Vi er stolte av å fortelle at vi stiller på SpillExpo fra 12-14 November!

Hva er SpillExpo?

Spillexpo er en bred, samlende spillmesse for alt spillrelatert i Norge. Messen er inspirert av lignende messer i andre land, som for eksempel Gamescom i Tyskland, Gamex i Sverige og E3-messen i Los Angeles. – (https://www.spillexpo.no/om-messen/)

Hva stiller vi med?

Hos oss på SpillExpo vil det være mulig å prøve flere konsoller som Nintendo Switch, VR, Flere gaming PC stasjoner og selvfølgelig produkter som stoler, bord, tastatur, mus og mer! Vi vil stille med Masse produkter fra blant annet Nordic Gaming. Vi vil også være tilstede hvor du kan snakke med oss, lære og komme med innspill til hva vi driver med!

Les mer om Nordic Gaming her: Nordic Gaming

Gaming design

Vi vil også stille med våre egne designa PC Gaming stasjoner som inkluderer PC, bord, stol, teppe, lys og mer. Har kan du finne inspirasjon til å lage ditt perfekte setup. Se, test og kjøp alt du trenger til å bygge ditt Gaming setup.
Les også: Vanskelig å velge Gaming PC?

E-Sport fokus

Vi vil sette opp flere stasjoner hvor dere kan prøve E-Sport rettede produkter som muser, tastatur og andre produkter rettet mot E-Sport. Vi vil også tilby innspill fra flere Pro spillere innenfor Valorant, CS:GO, Overwatch og mer!

For foreldre også

Er du en forelder som har et barn som vil eller allerede driver med Gaming? Hos oss kan du spørre alt av spørsmål og få både forklaring og anbefalinger til hvordan du kan inkludere deg i barnet ditt sin hobby.