Mountain Everest Max Gaming Tastatur

“Reach Your Summit”er mantraet til MOUNTAIN.

Mountain sin visjon er at alle spillere skal ha verktøyene de trenger for å prestere på toppen av spillet.

På samme måte som å bestige et fjell, tar gaming deg med på en reise som kan være morsom, utfordrende og spennende. Noen søker kanskje spenningen ved å bestige de mest utfordrende bakkene, mens andre er helt fornøyd med en fottur opp en lett tilgjengelig fjellside. Det spiller ingen rolle hvilke spill vi spiller; oppstigningen skaper opplevelsene og minnene som vi elsker å dele, vår vei til toppen av fjellet.

Design og utviklingskonsept

INNOVASJON – YTELSE – ESTETIKK – CUSTOMIZATION MOUNTAIN skaper innovative, førsteklasses periferiutstyr med en brukersentrisk design som gjør det mulig for spillere å yte sitt beste. Mountain sin visjon er at spillere skal ha det de trenger for å prestere, gjennom kompromissløs innovasjon, banebrytende design, suveren kvalitet og tilpasning.

Dette er pilarene i MOUNTAIN-designoppdraget og det vi fokuserte på helt fra begynnelsen, og det er grunnen til at det er innebygd i selve logoen.​ Man skal flytte grensene når det gjelder materiale, modularitet og personalisering.

Vi er selv spillere, så vi satte oss for å selge et produkt å være stolte av, et som ville erstatte og forbedre vårt eget utvalgte periferiutstyr. Everest er bygget fordi de vil ha et tastatur som gjør alt.

Hvis du vil ha høy ytelse, er du vanligvis låst til et bestemt design. Hvis du vil ha noe som kan tilpasses, må du ofte gjøre innrømmelser på byggekvalitet og spillytelse.

“BESTE” BETYR ULIKE TING FOR ULIKE FOLK

Å skape det “beste” av noe kan være vanskelig, fordi det betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker.

Vi snakker mye om topp ytelse, men hva betyr det? Hva er den perfekte følelsen? Vekt? Materiale? Belysning? Selv innenfor MOUNTAIN-teamet er det et bredt spekter av personlige preferanser.

Modularitet er derfor det absolutte hjertet av Everest. Det er det som lar deg bygge et skreddersydd tastatur som bidrar til å maksimere ytelsen din samtidig som du kan uttrykke din egen stil; med de tilgjengelige alternativene vil ingen Everest være identiske.

BYGGET FRA GRUNNEN OPP

Hver enkelt komponent er håndvalgt og bygget fra grunnen av for å tillate det beste fra begge verdener: avansert spillytelse og uovertruffen tilpasning.

Everest er startet med å sørge for at hvert tilbehør bruker USB-C for å muliggjøre enkel og sømløs tilkobling. For å sikre en stabil og tett passform, er det lagt til magneter for alt tilbehør, og for numpaden er den forsterket med metallstenger for en solid følelse.

Med to plater frest fra en blokk av det fineste aluminium, er Everest utrolig slitesterk. Hvert Everest-tastatur er laget med det fineste håndverket. Den førsteklasses dobbeltbelagte rammen, pakket inn i en 360 graders lysbjelke, og toppet med en ren aluminiumsfinish, skaper en fantastisk estetikk.

Prøv dette Gaming tastaur hos oss på SpillExpo

Det vil være mulig å prøve Mountain Everest Max Gaming Tastatur på SpillExpo 12-14 November i Lillestrøm.
Les også: Vi er på SpillExpo 2021